Je plastická operace řešení?

Pravda o převládající plastické chirurgii osvětlila jejich rozšířenost a v jistém smyslu odstranila stigma s nimi spojené. A proč ne? Dobrý vzhled může zvýšit sebevědomí a sebeláska dělá zázraky s kvalitou našeho života. V dnešním světě se můžete přijmout takoví, jací jste, nebo se změnit, abyste byli tím, kým chcete být.

Operace čelistí, klinicky více známé jako ortognátní operace, jsou primárně určeny ke korekci struktur obličeje. Pomáhají nezdravým jedincům s držením a tvarováním čelisti v důsledku vrozeného postižení, úrazu nebo jiného problému. Mohou napravit problémy se žvýkáním, polykáním a spánkovou apnoe atd.

Kosmetické operace na čelistní ortéze jsou pro estetické výsledky. Vnější vrstva nad čelistní kostí je odstraněna, aby získala prestižní tvar V, který mnozí z nás obdivují. Mezi tvářemi a dásněmi se provede řez, který nezanechá žádné jizvy, a následně se čelist upraví pomocí laseru nebo mikropilíře.

Operace se všemi komplikacemi samozřejmě nemusí být tím nejlepším řešením. Existuje několik alternativ, jak se vyhnout invazivnímu řešení. Kdo chce řešit bolestivé svědění botoxu, nemluvě o konzistentních účtech na klinice?

 

 

 

Rizika

Ne všechny tyto postupy jsou však bez rizik, za předpokladu, že riziko výrazně klesá v závislosti na tom, jak invazivní je každý proces. Chaotické operace jsou hrozné zkušenosti a mohou přinést obrovské překážky při jejich opravě.

Takže teď, když jste informováni, zvažte toto: je operace čelisti pro vás tou správnou volbou? Jistě, je to trvalé řešení. Nechat si vyřezat čelist tak, jak chcete, může být přesně to, co chcete. Mějte ale na paměti, že těmto rizikům a účtům za invazivní řešení se můžete poměrně snadno vyhnout.

 

Řešení

Alternativou k tomu všemu jsou cvičení a další způsoby. Novým, často nenápadným způsobem je procvičování čelistních svalů. Cvičením, stejně jako jakoukoli jinou částí těla, bude oblast pevnější a štíhlejší, pokud dobře stimulujete svaly. Jedním ze způsobů, jak efektivně stimulovat tuto složitou oblast těla, je použití specializované cvičební pomůcky jako je JAWGYM.

Malý a pohodlný tvar střihu této žvýkací tréninkové pomůcky se zaměřuje na vaše temporalis, žvýkací svaly a svaly pterygoideus medialis, které pokrývají vaši čelist. Speciální tvar zajišťuje, že můžete zasáhnout oblasti, které zřídka stimulujete, bez ohledu na to, kolik žvýkačky žvýkáte. Tento proces je bezpečnější, levnější a i když nějakou dobu trvá, samotná operace čelisti může trvat měsíce, než otok ustoupí, aby se dosáhlo výsledku.

 

Benefity

Neexistují žádné další kroky k nákupu JAWGYM. Oproti operaci je takový přístroj navíc levný a netrpí žádnou z rizikových komplikací, které se týkají invazivních zákroků. Realita je taková, že přijetí sebe sama je mnohem zdravější než umělá dokonalost.

Proč se rozhodnout pro plastickou operaci, když můžete zkusit pracovat na své přirozené kráse? Zeptejte se sami sebe, pro koho to děláte? Budete toho litovat? Stojí to za to? Jediná osoba, kterou potřebujete potěšit, je osoba v zrcadle.